Blogs

dooradmin

Drie vintage interieurwinkels die je moet kennen

Bij het inrichten van je nieuwe (of oude) stulpje is er niets zo leuk als zoeken naar vintage pareltjes. Helaas is iedereen die mening toegedaan en het kan daarom soms lastig zijn om het perfecte stuk op de kop te tikken – zonder daar fortuinen voor neer te tellen. Deze drie vintage interieurwinkels helpen je een handje.

Studio Vangst, Gent

Interieurarchitecte Lola Valkenborg startte Studio Vangst in 2016. Het ‘vangen’ van vintage pronkstukken is een van haar passies. Perfect als je zelf niet het geduld of de tijd hebt om eindeloos rommelmarkten en kringloopwinkels af te struinen. De winkelruimte is ingericht als een woonruimte, waardoor de meubels en decoratiestukken optimaal tot hun recht komen. Wij zouden er meteen willen intrekken!

La Caravane Studio, Brussel (Sint-Gillis)

Claire Silva Moreira is de vrouw achter La Caravane Studio. Ze kiest elk stuk met zorg uit en probeert moderne trends te vervatten in de winkelopstelling. Elke maand krijgt een andere kunstenaar de kans om z’n werk tentoon te stellen en te verkopen in de winkel. Bovendien zorgt floriste Elodie Mouton voor een groene toets. Claire heeft eveneens een opleiding meubelrestauratie achter de rug en biedt die service indien nodig aan aan haar klanten.

Paulette in ’t stad, Antwerpen

Paulette studeerde oorspronkelijk voor ingenieur, maar na een wereldreis had ze zin om de dingen anders aan te pakken. Een spontane home sale met haar zus groeide uit tot een winkel in het hart van Antwerpen. Je vindt er niet alleen vintage meubels, maar ook prachtige tapijten en handgemaakte hebbedingetjes. De winkel barst van de kleuren en maakt je instant vrolijk!

Aanbevolen bedrijven

De Rore zitmeubelen,
50 jaar ervaring en vakmanschap. Goed ergonomisch zitcomfort aangepast aan uw wensen. Duurzame kwaliteit tegen een correcte prijs

Natuzzi zetels Torrekens

Natuzzi zetels en salons kan u terug vinden in het ruim assortiment van Meubelen Torrekens. Kom langs en verwen jezelf met hoogwaardige materialen en duurzaamheid

Camerabewaking plaatsen in de slaapkamer

Camerabewaking beschermt jouw woning of handelspand tegen inbraak en diefstal. Installeer een bewakingscamera op strategische plaatsen. Een derde oog, preventief en regressief. Wij installeren verschillende merken beveiligingscamera’s. Ze zijn allemaal getest op duurzaamheid en beeldkwaliteit, jouw garantie op meer gemoedsrust.